A 7-a Conferință Națională de ORL-Pediatrie 2022

15-17 Septembrie 2022

Informații generale

Perioada de desfășurare

Joi, 15 septembrie 2022 – Sâmbătă, 17 septembrie 2022

Locaţie

Hotel Crowne Plaza, București
Adresă: Bulevardul Poligrafiei 1, București 013704
Eveniment ONSITE

Teme principale

  • Patologia urechii supurate a copilului
  • Tratamentul hipoacuziei la copil
  • Tumorile cervicale în patologia pediatrică
  • Actualități în rinologia pediatrică
  • Patologia cronică a faringelui
  • Malformațiile în practica orl
  • Managementul căilor aeriene la copil

Limba oficială

Limba oficială este limba româna. Prezentările lectorilor străini vor fi susținute în limba engleză.

Prezentări

Programul în săli va fi respectat cu stricteţe. Rugăm vorbitorii să se limiteze strict la timpul alocat.

Expoziţia

În cadrul evenimentului este organizată o expoziţie de echipamente tehnice, si produse farmaceutice. Expoziţia poate fi vizitată în acelaşi interval orar cu programul conferinței.

Ecusonul

Purtarea ecusonului este obligatorie pe tot parcursul Evenimentului pentru a permite accesul in sălile de lucrări şi în zona expoziţională.

Creditare EMC

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 18 credite EMC conform deciziei nr. 7083/05.09.2022.
NOTĂ: Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR, care participă la toată agenda de program.

Primesc credite EMC (educație medicală continuă) numai medicii primari, specialiști și rezidenți membri ai CMR și care dețin numar CUIM (cod unic de identificare al medicului).

Vă rugăm să introduceți codul CUIM în formularul de înregistrare pentru a se putea credita participarea dumneavoastra la eveniment.

Acordarea creditelor per participant este condiționată de orele efective de prezență în sala de conferință.

Certificatul se descarcă accesând contul dvs de utilizator – utilizați adresa de email și parola primită la înregistrare pentru logare.

Responsabilitate și asigurare

Organizatorii conferinței îşi declină responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel / îmbolnăviri, etc care pot surveni în timpul desfășurării evenimentului ONSITE, pentru participanţi, expozanți sau persoanele care îi însoţesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoană, de bunurile personale şi de eventualele daune pe care le produce.

SIGURANTA SANATATII DUMNEAVOASTRA este foarte importantă pentru noi. Organizatorii vor respecta cu strictețe și vor lua toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID 19 în conformitate cu regulile și normele impuse de autorități, în vigoare la momentul desfășurării Evenimentului însă, nu pot fi făcuți responsabili pentru eventuale îmbolnăviri, decizia de participare și auto-protejarea aparținând fiecărui individ în parte.

Organizatorii nu acceptă nici o responsabilitate în cazul în care evenimentul ONSITE trebuie reprogramat sau susținut exclusiv ONLINE, dacă restricțiile impuse de autorități nu vor permite organizarea de întâlniri face-to-face pentru perioada programată a evenimentului. Organizatorii nu sunt responsabili pentru nici o pierdere sau inconvenient cauzat ca urmare a unor astfel de modificări și nu acoperă eventualele pierderi (anularea / reprogramarea zborurilor, cazări sau orice alte pierderi), clauzele de anulări in astfel de situații fiind cele impuse de furnizorii respectivelor servicii.

Participanților și expozanților li se recomandă să ia în considerare achiziționarea propriei asigurări de călătorie pentru a se proteja de astfel de pierderi neprevăzute.Evenimentul în imagini

AutentificareForgot password?