A 7-a Conferință Națională de ORL-Pediatrie 2022

15-17 Septembrie 2022

Partners

COCHLEAR - Auziți acum. Și pentru totdeauna.

Ca lider global în soluţii auditive implantabile, am furnizat mai bine de 600.000 de dispozitive implantabile – mai mult decât orice altă companie – ajutând oameni de toate vârstele să audă și să se conecteze la oportunităţile vieţii.

Misiunea noastră
 • Ajutăm oamenii să audă și să se facă auziţi.
 • Oferim oamenilor puterea de a se conecta cu ceilalţi și de a duce o viaţă împlinită.
 • Asistăm la transfomarea modului în care oamenii înţeleg și tratează pierderea auzului.
 • Inovăm și lansăm pe piaţă o gamă de soluţii auditive implantabile care oferă o viaţă plină de sunete.

Investiţie continuă în cercetare şi dezvoltare
Depășirea limitelelor tehnologiei oferă oamenilor o performanţa auzului îmbunătăţită, dispozitive actualizabile, încredere și longevitate. De aceea investim mai mult în cercetare şi dezvoltare decât orice altă companie din domeniul auzului implantabil.

https://www.cochlear.com/ro/ro/home

Thea Pharma

Thea Pharma, o vocație de familie

Destinul este o cale aleatoare căreia noi îi stabilim cursul. Nimic nu arăta că familia Chibret ar putea ajunge un actor principal în domeniul oftalmologiei din industria farmaceutică europeană.

Povestea familiei Chibret în oftalmologie a început cu Paul Chibret, care a devenit inițiatorul unei ere industriale ce continuă până în prezent. Cinci generații ale familiei Chibret, personalități puternice pline de idei și de energie, împărtășesc aceeași dorință de a face afaceri și aceeași pasiune pentru cercetare și oftalmologie.

https://theapharma.ro/

Tonimer

Lider in cercetare si dezvoltare de cosmetice, produse farmaceutice si produse pentru ingrijire corporală.

Experiență, istorie, siguranță sau pur și simplu excelență.

Cu peste 80 de ani dedicaţi pentru cercetare, astazi, Instituto Ganassini , este o companie solida la nivel mondial.

În centrul nostru de cercetare, fiecare proiect nou este rezultatul deciziilor unei echipe de elită, în care familia noastră este implicata de patru generații.

Utilizarea tehnologiei de ultima generaţie este un factor foarte important pentru noi, pentru a atinge perfecțiunea atât la nivel tehnic, cât și estetic.

Rezultatul este un produs al unui echilibru perfect: experiență, tehnologie înaltă, siguranță sau pur și simplu excelență. Această combinație specială, capabilă să certifice calitatea produsului, este faima și respectul nostru faţă de clienţii nostri.

Marcile Institutului Ganassini sunt identitatea sa, motivul existenței sale. Este dotat cu un portofoliu bogat de mărci internaționale, care include produse farmaceutice si game de cosmetice dermatologice, angajate să răspundă diferitelor nevoi ale consumatorilor săi: Tonimer lab, Rilastil, Bioclin, Sensilis, Alkagin, Vidermina, Vitamindermina, Otomer, Neoviderm.

Analiză, experiență farmaceutică și siguranță științifică: acestea sunt bazele care susțin succesul Instituto Ganassini.

Magna Pharm Marketing & Sales

MagnaPharm, este o companie de Marketing & Sales fondată în 1994 in Romania și care până în 2019 a activat sub un alt nume – A&D Pharma Marketing & Sales, ca parte a grupului A&D Pharma.

MagnaPharm are parteneri reputabili care activează în industria farmaceutică, parteneri care decid să își externalizeze parțial sau total activitățiile din țările în care activează. Portofoliul MagnaPharm de produse include medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente biologice, orfane, inovative sau generice, medicamente de tipul substanțelor de contrast, medicamente eliberate fara prescriptive medicala, dispozitive medicale, suplimente alimentare și alimente cu destinație medicală specială, produse dermato-cosmetice.

Cu o echipă de 250+ angajați succesul MagnaPharm se bazează pe cele mai riguroase standarde de etică din industrie și din afaceri, pe competența și profesionalismul tuturor membrilor echipei, pe cunoașterea și înțelegerea pieței farmaceutice din România, precum și pe parteneriatele dezvoltate de-a lungul timpului. MagnaPharm – One Team. One Solution.

https://magnapharmonline.ro/despre-noi/

MED-EL Medical Electronics

Un lider în domeniul soluțiilor auditive implantabile, producătorul MED-EL Medical Electronics și-a stabilit ca obiectiv principal depășirea barierei hipoacuziei din calea comunicării. Compania austriacă de familie a fost fondată de Ingeborg și Erwin Hochmair, pionieri ai acestei industrii, ale căror cercetări de pionierat au dus la dezvoltarea primului implant cohlear (IC) microelectronic, multicanal, care a fost implantat în 1977 și care stă la baza IC modern de astăzi. Astfel, au fost puse bazele companiei de succes care și-a adăugat primii angajați în 1990. Astăzi, MED-EL are peste 2300 de angajați din aproximativ 80 de țări, în 30 de birouri din întreaga lume.

Compania oferă cea mai largă gamă de soluții implantabile și non-implantabile pentru tratarea tuturor tipurilor de hipoacuzie: oameni din 134 de țări aud cu ajutorul unui produs MED-EL. Soluțiile auditive MED-EL includ sisteme de implanturi cohleare și de ureche medie, un sistem cu stimulare electrico-acustică (EAS), implanturi de trunchi cerebral și dispozitive cu conducere osoasă implantabile sau care nu necesită intervenții chirurgicale.

https://www.medel.com

Ewopharma AG Romania

Ewopharma este un partener inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor în Elveția și în Europa Centrală și de Est. Strategiile noastre moderne de accesare a pieței și capabilitățile de comercializare ne permit să accesăm și să dezvoltăm noi piețe cu terapii și produse inovatoare, fiabile, de înaltă calitate. Îmbunătățim constant gama noastră de produse Rx alături de mărcile proprii și cele ale partenerilor noștri. Promovăm latura legată de sănătatea consumatorilor a business-ului nostru prin acțiuni specifice de marketing atât pentru produsele proprii cât și pentru o selecție de calitate a produselor partenerilor noștri.

https://www.ewopharma.ro/

Clarfon

Calitatea auzului tău!

Povestea Clarfon a început în anul 2003 cu promisiunea de a livra servicii și produse de calitate către persoanele cu probleme de auz. Am pornit la drum cu mult entuziasm și încredere, cu dorința de a fi cei mai buni. Activitatea companiei se bazeaza pe produse și servicii din domeniul audiologiei-audioprotezării și o echipă de audioproteziști profesioniști, ce sunt orientați spre îmbunătățirea calității vieții persoanelor hipoacuzice. În cabinetele Clarfon se pot efectua teste audiologice, de evaluare a auzului (audiometrie tonală, vocală, acufenometrie, probe supraliminare, impedansmetrie). Clarfon este unic importator și distribuitor Hansaton și Unitron – două companii cu renume producătoare de aparate auditive, ce fac parte din cel mai mare grup producător de soluții inovatoare de dispozitive de auz – Sonova. Din 2015, Clarfon este unic importator și distribuitor în România al companiei Advanced Bionics – producător de Implant Cohlear. Ne dorim să fim cât mai aproape de pacienții noștri de aceea, cu o rețea de peste 50 de cabinete la nivel național, oferim întotdeauna soluția potrivită tuturor celor care ne trag pragul. http://www.clarfon.ro/

Reckitt

Reckitt este o comunitate în creștere, cu peste 40.000 de antreprenori răspândiți în întreaga lume, talentați și uniți în dezvoltarea continuă a unei lumi mai curate și mai sănătoase. Lucrând împreună, inspirați fiind de abilitățile fiecăruia, am pus oamenii în centrul activității noastre. Prin cercetare și dezvoltare, știință și parteneriat, realizăm produse în care oamenii au încredere de generații întregi.

Concentrarea noastră asupra ultimelor noutăți din domeniul științei și simțul nostru puternic al responsabilității sociale sunt în continuă dezvoltare încă din anul 1819. Împreună, ne-au permis să ajutăm oamenii să ducă vieți mai sănătoase și să aibă case mai fericite de peste 200 de ani.

Unele dintre cele mai cunoscute branduri ale noastre sunt Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Dettol sau Durex.

https://www.reckitt.com/

Dr. Phyto Romania

Păstrând standardele înalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilăria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate și nutraceutice, create și dezvoltate prin tehnologii de ultimă generație.

Soluțiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezintă o alternativă de primă intenție, blândă și delicată, dar eficientă, în abordarea tulburărilor funcționale și a patologiei sugarilor și copiilor.

Gama de produse Phytodep are în spate peste 30 de ani de cercetare, care au adus o serie de inovații privind ingredientele active și ambalajele inovatoare.

Folosind echipamente de ultimă generație și combinând expertiza unor oameni de știință dedicați, anual se dezvoltă peste 200 de proiecte pentru formule noi adaptate nevoilor piețelor farmaceutice din peste 35 de țări. Astfel, gama de produse Phytodep conține fitoextracte de calitate, standardizate, provenind din culturi de plante controlate. Colaborarea cu renumiți oameni de știință și medici în realizarea studiilor clinice susțin atât siguranța, cât și eficiența produselor.

Pasiunea și determinarea echipei de profesioniști cu experiență solidă în piața farmaceutică, sustine implicarea companiei Dr. Phyto Romania în domeniul fitoterapiei moderne, ca ramură a medicinei alopate.

https://drphyto.ro/

Secom

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa,care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern.Suntem specializati in importul,promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate(suplimente alimentare, ceaiuri)si frumusete,precum si in servicii de consultanta naturopata.

Produse si Suplimente Naturale - Sanatate si Ingrijire | Secom.ro

https://www.secom.ro/

Vedra International

Suntem Vedra International – combinăm ani de experiență pe piața farmaceutică din Bulgaria cu soluții inovatoare, pentru a garanta că pacienții au acces la cele mai bune produse pentru sănătatea lor.

Viziunea noastră este să oferim pacienților din regiune produse și terapii farmaceutice moderne, eficiente și de înaltă calitate de la producători farmaceutici internaționali de top, astfel încât aceștia să se poată transforma în oameni pe deplin sănătoși.

Misiunea noastră este de a construi parteneriate profitabile și stabile pe termen lung cu producători farmaceutici, medici, farmacii, spitale și pacienți, pentru a deveni partenerul lor preferat și cel mai de încredere și pentru a crește împreună cu ei, oferind cunoștințele și expertiza noastră vastă în domeniul pieții farmaceutice!

https://vedrainternational.eu/?lang=en

Angelini Pharma

Angelini Pharma este divizia farmaceutica a Angelini Industries.

Angelini Pharma are o experiență deosebită în ariile Sistem Nervos Central (SNC) și Sănătate mintală, inclusiv Durere și Boli rare. Compania este un jucător de frunte în segmentul Îngrijirii Sănătății Consumatorilor, cu mărci OTC de mare succes la nivel mondial.

Angelini Pharma este o companie farmaceutică integrată, cu o activitate extinsă de cercetare și dezvoltare, care a dus la nașterea unor molecule importante, cum ar fi trazodona și benzidamina.

Produsele Angelini sunt comercializate în aproximativ 70 de țări. Compania operează direct în 25 de țări, cu peste 3.000 de angajați.

https://www.angelinipharma.ro/

Bionorica

Companie germană cu sediul central în Neumarkt, Bionorica, este cel mai mare producător mondial de medicamente pe bază de plante, intens cercetate stiințific.

În ultimii 85 de ani, Bionorica s-a dezvoltat de la o companie cu un singur angajat, la o corporație internațională, cu sedii proprii și parteneri de vânzări în întreaga lume.

Folosind termenul Phytoneering – Fitoinginerie (derivat din „phyto”, pentru plante și „inginerie”, pentru cercetare și tehnologii inovatoare), Bionorica, subliniază importanța cercetării atente a substanțelor active din plante, folosind cea mai nouă și performantă tehnologie.

Fitoingineria construiește o punte între medicina empirică și știința farmaceutică modernă, cu scopul de a dezvolta medicamente eficiente și foarte bine tolerate.

Cu medicamentele noastre atent cercetate, readucem oamenilor puterea de vindecare și de menținere a sănătații, oferită de natură.

Innergy

Compania Innergy activează în România de peste 13 ani, promovând terapii biotice care se adresează modulării eficiente a microbiotei intestinale și a microbiotei tractului respirator superior. Produsele din portofoliul companiei se adresează îmbunătățiri calității vieți pacienților cu dezechilibre gasto-intestinale, imunologice și metabolice cauzate de un stil de viață modern de tip vestic (stres, alimentație de tip fast-food, automedicamentație sau medicație excesivă, factori de mediu, etc).

https://www.innergy.ro

USP Romania

USP, sub deviza „Health reinvented”, este o companie farmaceutică activă în piața de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale. Fondată în SUA în 1992, compania îşi desfăşoară activitatea principală în Europa Centrală și de Est, fiind liderul pieței de Consumer Healthcare din Polonia.

USP România aduce în acest an pe piața locală branduri aflate în topul recomandărilor din regiune şi apreciate de consumatorii și profesioniștii din domeniul sănătății: Estabiom®, Iskial®, Pelavo®, Herbitussin®, Stoperol®, Si Naturell®, urmărind să îşi extindă constant portofoliul. Misiunea USP este să protejeze sănătatea oamenilor, oferindu-le produse de calitate, cu eficacitate dovedită, adaptate nevoilor individuale specifice.

Sun Wave Pharma

Compania Sun Wave Pharma, consecventă cu misiunea ei principală - aceea de a pune la dispoziția medicilor, farmaciștilor și bineînțeles pacienților produse inovatoare, naturale, sigure și eficiente, prin Divizia Respi, se adresează unor specialități medicale foarte importante: ORL, Pediatrie, Pneumologie, Alergologie, Medicină Internă și Medicină de Familie. Portofoliul de produse este special creat pentru pacienții cu afecțiuni respiratorii și cu componentă alergică, a căror incidență este în continuă creștere.

https://sunwavepharma.com/product-category/swp-junior/

Euromedex

Cu sediul central în Strasbourg - Franța , EUROMEDEX a fost înființată în 1984 ca distribuitor internațional de produse farmaceutice. Compania are ca obiectiv furnizarea oricărui medicament, dispozitiv medical și supliment alimentar pentru îmbunătățirea calității sănătății în întreaga lume.

Prezenta in Romania din 1998 are o bogata experienta in lansarea si promovarea pe piata farmaceutica romaneasca a numeroase produse.

Astfel, Euromedex lanseaza in anul 2020, gama completa pentru igiena nazala YSLAB,Ocean Bio-Actif apa de mare.

https://oceanbioactif.ro/

Audiolux

Prezență națională în continuă dezvoltare, cu peste 20 de ani de experiență

Audiolux oferă servicii audiologice de top la standarde internaționale, prin echipamente și produse de ultimă generație, cu tehnologie inovativă, cu specialiști în continuă formare profesională și înainte de toate cu devotament și entuziasm pentru a împlini zilnic această meserie-vocație.

Suntem unic importator al aparatelor auditive marca Signia, unul dintre cei mai buni producători de aparate auditive la nivel global. Aparatele auditive Signia Hearing au fost onorate cu numeroase premii din domeniu, în special pentru performanțele tehnologice sau design.

Misiunea echipei Audiolux este să oferim fiecărui pacient cele mai bune soluții compatibile, de reabilitare a auzului, prin protezare auditivă.

https://www.audiolux.ro/

Queisser

Queisser Pharma înseamnă o viață sănătoasă - dezvoltăm, producem și comercializăm o gamă largă de produse selectate pentru menținerea sănătății, încă din 1897.

Indiferent dacă sunt dispozitive medicale, suplimente alimentare sau medicamente, produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate.

Osanit® Erupții dentare granule homeopate și Osa® Gel gingival (20g) ajută la calmarea durerilor gingivale din momentul eruperii dentare. Sunt utilizate în mod tradiţional pentru tulburări legate de erupţia dentară la sugari, asociate cu simptome precum durere, febră, diaree, iritabilitate, neliniște, insomnie.

Pentru mai multe informații accesați www.osanit.ro și www.osa-gel.ro

Montana Nutraceuticals

Suntem importatori și distribuitori a două dintre cele mai cunoscute brand-uri de pe piața suplimentelor alimentare, Olioseptil și Pediakid.

Misiunea noastră este de a oferi pacientilor cele mai bune remedii cu ingrediente active, 100% naturale, pentru diferite tipuri de afecțiuni..

PEDIAKID® este prima gama de produse naturale de sanatate, dezvoltata pe baza de ingrediente active 100% naturale. Oferă formulări inovatoare, exclusive și brevetate — un set de soluții pentru fiecare mică tulburare din viața unui copil (imunitate, somn, apetit, creștere, digestie etc.). Fiecare formulare PEDIAKID® face posibilă un răspuns personalizat și sigur la nevoile chiar și ale celor mai mici copii, cu acțiune blândă, fără efecte nedorite. OLIOSEPTIL® este o gamă care concentrează proprietățile extraordinare ale uleiurilor esențiale în galenice care sunt adaptate nevoilor fiecărei persoane (capsulă, spray, sirop, flacon picurător etc.) și sigure, pentru a le facilita utilizarea și a le păstra calitatea.

https://www.farma-mall.ro

3F Plantamed

3F Plantamed - avem grijă de nasul și gâtul tău “Natural de bine”. Fie că este vorba despre răceală sau gripă, orice viroza sau infecție cu SarsCov-2, durere în gât sau nas înfundat, tuse, rinită alergică sau medicamentoasă, la adulți sau copii, gravide sau bunici, toate problemele își găsesc soluția cu ajutorul produselor inovatoare pe care specialiștii noștrii le-au găsit la partenerii externi care folosesc tehnologii de înaltă performanța și experiența profesioniștilor în domeniu.

 • Standardizate
 • Sigure și eficiente
 • Bazate pe dovezi stiințifice
 • Dovedite clinic pe loturi mari de pacienți
http://www.3fplantamed.ro/

Rontis

Rontis, o corporatie multinationala ce activeaza in domeniul sanatatii, cu sediul central in Elvetia, a fost infiintata in 1986 de un grup de profesionisti de top, cu indelungata experienta in domeniul medical si cu viziunea de a oferi solutii inovatoare si de incredere pe piata, cu scopul de a deveni un lider international in Industria de asistenta medicala la nivel international.

În 2003, Rontis Corporation și-a extins operațiunile în România, luand nastere astfel Rontis Romania Pharma, ce contine 4 departamente: OTC, Denta, Laparo & Chirurgie generala si Depozit& Logistica.

Departamnetul OTC are un portofoliu bogat in dispozitive medicale si produse dermato-cosmetice, atat pentru bebelusi, cat si pentru adulti, printre care Sinomarin, Gengigel, Nebianax, Foltene, Nasalou.

https://rontis.com

TIMBERSTAR

Compania TIMBERSTAR a fost fondată în 2007 iar obiectul principal de activitate este furnizarea produselor, serviciilor de service și consultanță, tuturor unităților medicale de stat sau private din România.

Activitatea-cheie a TIMBERSTAR include furnizarea, instalarea și service-ul de dispozitive medicale, accesorii, instrumente chirurgicale și alte produse aferente domeniului medical.

Angajații noștri sunt persoane calificate și inovatoare care dețin abilitățile și anii de experiență necesari pentru a răspunde solicitărilor diverse din domeniul medical care se află în continua schimbare.

Ce ne motivează? Contribuția noastră la dotarea unităților medicale cu cele mai noi tehnologii, îmbunătățirea îngrijirii medicale a pacienților din România și satisfacția clienților noștri.

MISIUNEA NOASTRĂ

Inovația în domeniul medical și o mai bună îngrijire medicală

Cu o experiență de peste 13 ani atât în vânzări de produse și instrumente chirurgicale cât și în consultanță pentru instalare dispozitive medicale, ne străduim să contribuim în continuare la îmbunătățirea calității vieții pacienților și a serviciilor de sănătate din România.

VALORILE NOASTRE

TIMBERSTAR deține următoarele valori:

 • Angajament total față de clienți
 • Munca în echipă
 • Profesionalism
 • Flexibilitate / Adaptabilitate
 • Responsabilitate sociala

https://www.t-med.ro

Cattus

Cattus S.R.L. înregistrat în 2002, cu sediul în Târgu-Mureș, este o companie cu capital 100% românesc și privat.

EROND® este marca înregistrată a Cattus SRL din 2016. Prin producția de aparatură și mobilier medical de înaltă calitate, oferim soluții complete pentru instutuții medicale private și de stat.

În cursul anului 2020 s-a lansat departamentul EROND Service cu scopul de a deservi piața aparaturilor medicale.

Având o experiență vastă pe piața aparaturilor medicale Cattus SRL a devenit unul dintre companiile full-service – producător, distribuitor și de service – pe plan mondial.

http://www.erond.ro/

KARL STORZ ENDOSKOPE

KARL STORZ ENDOSKOPE OFERA SOLUTII DE INCREDERE CARE ASIGURA MEDICILOR NECESARUL PENTRU TRATAREA PACIENTILOR IN CELE MAI BUNE CONDITII, FURNIZAND UN PORTOFOLIU UNIC DE DISPOZITIVE OPTICE, ELECTRONICE SI DE SOFTWARE.

COMPANIA ESTE ANGAJATA IN DEZVOLTAREA SI IMBUNATATIREA CONTINUA A ECHIPAMENTELEOR PE CARE LE PRODUCE, OFERIND ASTFEL CALITATE, SIGURANTA SI DISPONIBILITATE SI CONTRIBUIND MAJOR LA MODELAREA VIITORULUI TEHNOLOGIC IN DOMENIUL ENDOSCOPIEI.

Lantigen B

Lantigen B, vaccin polibacterian in solutie cu administrare orala, revine pe piata romaneasca dupa o absenta de citiva ani. Formula sa unica permite dezvoltarea unui raspuns imun specific impotriva celor mai frecvente tulpini bacteriene implicate in etiologia infectiilor recurente de tract respirator superior la copil. Avantajele utilizarii Lantigen B sunt legate atit de administrarea facila, sublinguala, incepind cu virsta de 3 luni, cit si de stimularea imediata a mecanismelor de aparare locala de la nivelul mucoasei orofaringiene.

Lantigen este produs de compania Bruschettini, un producator Italian cu 112 ani de experienta in fabricarea de vaccinuri.

Alte amanunte: www.bruschettini.com

www.medrpb.roEvenimentul în imagini

AutentificareForgot password?